Koberec do kuchyne – moderný prvok v klasickom štýle
nov, 24 2020   |   Interiéry

Koberec do kuchyne – moderný prvok v klasickom štýle

O kuchyni sa hovorí, že je srdcom domova. Bez ohľadu na plochu a štýl vášho bytu, pravdepodobne práve tu budete tráviť najviac času. A to nielen počas varenia. Kuchyňa je skvelým miestom pre klebetenie pri káve, ale aj na vznešenejšie, intelektuálne rozhovory vo večerných hodinách. Práve preto by sme sa mali postarať o vhodnú atmosféru. Koberec do kuchyne? Tým začína zútulnenie!

Vinylové koberce do kuchyne – vytvárajú atmosféru a zútulňujú interiér

Z praktických dôvodov pokladáme v kuchyni najčastejšie dlažbu. Aj keď pri upratovaní oceňujeme pohodlie, jej veľkou nevýhodou je pociťovaný chlad a to nielen obrazne, ale aj doslova. Ak nie ste priaznivci chodenie v papučiach, dlaždice nebudú vašimi priateľmi. Okrem toho glazúra spôsobuje, že výzdoba pôsobí o niečo chladnejšie.

koberec do kuchyne

Dobrou voľbou pre tých, ktorí majú radi teplo, budú vinylové koberce do kuchyne. Široká ponuka umožňuje bez problémov zladiť koberce s výzdobou domácnosti a vdýchnuť jej jedinečný charakter. Navyše vás vinylová podložka do kuchyne prekvapí svojimi vlastnosťami. Od tejto chvíle nemusíte robiť kompromisy – pohodlné používanie a estetické hodnoty spájajú svoje sily!

Vinylový koberec do kuchyne – módne a pohodlné riešenie

Spojenie modernej technológie a originálneho dizajnu umožňuje výber behúňa do kuchyne, ktorý doplní výzdobu bytu, a vám nespôsobí dodatočné starosti s udržiavaním čistoty. Vinylové koberce do kuchyne sú odolné voči vlhkosti a oderu – ani náhodou ich nezničí rozliata šťava alebo voda, ktorá vyteká z pokazenej umývačky riadu.

vinylove koberce

A navyše ľahko vyčistíte prípadné nečistoty – obyčajný behúň do kuchyne rýchlo absorbuje všetky striekance. V prípade vinylového koberca sa s týmto problémom nestretnete. Vďaka špeciálnej spodnej vrstve sa nemusíte obávať nevzhľadného a samovoľného premiestnenia.

Koberce do kuchyne – moderné alebo klasické?

Vinylová podložka do kuchyne môže rovnako dobre nahradiť koberec do jedálne alebo obohatiť farbami výzdobu balkóna! Nižšie uvádzame náš zoznam najzaujímavejších kobercov do kuchyne. Moderné či klasické, menej či viac farebné – vyberajte a obliekajte nimi svoj priestor!

Koberec do jedálne a kuchyne v orientálnom štýle

Titulné stránky časopisov o interiéroch si stále odvážnejšie podmaňuje štýl boho. Tento štýl do našich interiérov vnáša tlmené farby zeme, ale aj farebné, a dokonca až „krikľavé“ doplnky. Ak chcete harmonický interiér okoreniť trochou niečoho neobyčajného, farebné vinylové koberce vám bežia na pomoc!

vinylovy koberec do kuchyne

Môžete sa rozhodnúť pre očarujúci patchwork koberec, ktorý sa skladá z niekoľkých vzoroch. Spája totiž turecký štýl a farebnosť. Zvyšok je už výsledkom odvážnej hry kontrastov, vďaka ktorej bude interiér dynamickejší! Čo hovoríte na tureckú mozaiku? Je ťažké jej uprieť rafinovanosť, ale tlmené farby sú skôr vhodnou alternatívou pre farebne umiernenejší štýl interiéru.

Nakoniec sa stretneme v polovici – ponúkame módne geometrické vzory a jemne tlmené farby. Odtiene sivej a motív s charakterom je ťažké si nezamilovať.

Vinylový koberec do kuchyne s motívom kvetín

Ak ste romantická duša, potom sa vám pravdepodobne páčia kvetinové prvky. V našej ponuke nájdete vinylové koberce, vďaka ktorým bude podlaha v kuchyni posiata kvetinami. A čo hovoríte tým, ktoré pripomínajú jemné pivonky?

Alebo sa možno necháte zlákať celou kyticou poľných kvetín s karafiátmi v popredí? Určite sa budú perfektne hodiť do modernej kuchyne alebo na balkón!

Behúň do kuchyne v štýle vintage

Vzory a farby minulosti sú späť! Možno túžite po kvetinových kobercoch, ktoré si pamätáte z babičkinho domu? Motív pochádza z osemdesiatych rokov, ktoré sme preniesli do súčasnosti! Vháňa priam slzy do očí. Chytajú vás za srdce ľudové vzory? Budú sa skvele hodiť do svetlých interiérov s bielym alebo čiernym nábytkom.

behun do kuchyne

Moderné koberce do kuchyne zapadajú do trendov a umožňujú vytvoriť jedinečnú domácnosť bez toho, aby ste sa počas používania museli vzdávať funkčnosti. Perfektné 2 v 1, ktoré sa skvele hodí pre pohodlné použitie v nádhernom štýle!


 Aké vzory a farby vinylových kobercov vládnu v roku 2020?

 Má zmysel kúpiť koberec do izby alergika?