Okrúhle koberce do obývacej izby – najatraktívnejšie vzory na Kobercomat.sk
jan, 19 2021   |   Trendy a Inšpirácie

Okrúhle koberce do obývacej izby – najatraktívnejšie vzory na Kobercomat.sk

Okrúhle a oválne koberce sú v modernej interiérovej výzdobe čoraz populárnejšie. Ich tvar nepochybne priťahuje pozornosť a zvýrazňuje domáci priestor, v ktorom sa nachádza. Vysoká estetická hodnota a široká použiteľnosť zvyšujú záujem o okrúhle koberce, čo vedie k neustálemu rozširovaniu ponuky na trhu. Dostupnosť farieb, rozmerov a materiálov nezaostáva za klasickými obdĺžnikovými kobercami. S rozmáhajúcou sa módou sa rozširuje aj ponuka najatraktívnejších vzorov okrúhlych kobercov do obývacej izby a iných miestností.

Vytváranie dekorácií: moderné okrúhle koberce

K čomu sa hodí okrúhly koberec? Odpoveď znie: ku všetkému! Okrúhly a oválny koberec dokonale zaplní prázdny priestor v každej miestnosti, na terase alebo dokonca aj v záhrade. V závislosti od intenzity farby, vzoru a dizajnu vdýchne interiéru charakter a zdôrazní dekoratérsky štýl. Je ideálny pre veľké aj malé miestnosti. Typickým riešením je zvýraznenie okrúhlym kobercom určitých priestorov, ako je napríklad jedálenský stôl alebo konferenčný stolík v obývacej izbe. Tento tvar vám tiež poskytne možnosť oddeliť určité zóny – napríklad zóny určené na hranie alebo učenie v detskej izbe. Malý okrúhly koberec alebo rohožka sa dokonale osvedčí v predsieňach a priechodných miestnostiach s viacerými dverami.

moderne okruhle koberce

Ako vybrať vhodný koberec?

Pri výbere vhodného koberca sa oplatí najprv zamyslieť nad jeho účelom a miestom, kde bude umiestnený. Iný koberec si vyberieme do spálne a iný do kúpeľne alebo na chodbu. Ak premýšľate, aká veľkosť okrúhleho koberce bude vhodná do obývacej izby, vezmite do úvahy okrem veľkosti miestnosti tiež funkcie, ktoré má plniť. Podľa toho ľahko zvolíte veľkosť, materiál, z ktorého je zhotovený, alebo prípadne výšku rúna. Okrúhly koberec shaggy celkom určite vytvorí útulnú atmosféru oddychu a tepla vo vašej spálni. Do kuchyne a kúpeľne odporúčame naše vinylové koberce, ktoré sú vďaka svojim antialergickým vlastnostiam tiež veľmi vhodné do detskej izby.

ako vybrat vhodny koberec

Okrúhle a oválne vinylové koberce

Okrúhle vinylové koberce sú stále populárnejšie. Vzhľadom na ich špecifickosť sú univerzálne a je možné ich použiť vnútri aj mimo domu. Veľmi ľahko sa udržujú čisté, a to vďaka vodoodolným vlastnostiam. Nečistoty stačí zmyť vlhkou handričkou alebo mopom. V porovnaní s klasickými kobercami sa na vinylovom povrchu prakticky nehromadí prach, baktérie a mikróby, a preto sú úplne bezpečné pre alergikov a astmatikov. Materiál, z ktorého sú zhotovené, sa navyše vyznačuje veľmi vysokou pevnosťou a odolnosťou proti oderu. Niet preto divu, že sú medzi našimi zákazníkmi také žiadané! Dostupnosť farieb, veľkostí a vzorov vám navyše umožní vybrať si koberec, ktorý sa vám dokonale hodí, s vhodným estetickým vzhľadom a za prijateľnú cenu. Na webe dywanomat.pl nájdete najatraktívnejšie vzory okrúhlych vinylových kobercov do obývacej izby, kuchyne, kúpeľne alebo na terasu.

Výber kobercov na webe kobercomat.sk

Na našom webe je široký výber rozmanitých vzorov okrúhlych kobercov, ktoré sú dostupné v mnohých farbách, rozdelených do nasledujúcich kategórií:

 

okruhle a ovalne vinylove koberce

Medzi rozmanitými vzormi a štýlmi, ktoré sú plné živých farieb a čiernobielych vzorov, si určite každý vyberie niečo pre seba. Model portugalskej dlaždice, ktorý je k dispozícii v rôznych veľkostiach, je esteticky veľmi pôsobivý a perfektne sa hodí do kuchyne alebo na terasu. Kolekcia exotických a tropických listov je absolútnym hitom módnych usporiadaní zladených obývacích izieb a extravagantných kancelárskych priestorov. Kvetinové modely a modely so zvieracími motívmi krásne doplnia detskú izbu alebo izbu tínedžera. Univerzálne geometrické modely sú vhodné do každého priestoru ako avantgardný dekoratívny prvok.

Prezrite si našu ponuku!


Koberec do kuchyne – moderný prvok v klasickom štýle

Ako vyčistiť koberec?