Najmódnejšie koberce a kúpeľňové predložky
mar, 19 2021   |   Deco tipy

Najmódnejšie koberce a kúpeľňové predložky

Pri dekorácii svojej kúpeľne určite venujte pozornosť nielen estetickým dojmom, ale aj otázkam praktického použitia. Všetky druhy kúpeľňových kobercov môžu nepochybne podstatne zjednodušiť každodenné používanie kúpeľne. V dnešnom článku by sme chceli predstaviť najmódnejšie koberce a kúpeľňové predložky, ktoré vylepšia a zároveň vizuálne zatraktívnia kúpeľňu, ktorú používame. Prajeme vám príjemné čítanie!

Kúpeľňové koberčeky – perfektné pri vystupovaní z vane a zo sprchy

Kúpeľňové koberčeky sú absolútnou nutnosťou v každej kúpeľni. Po relaxačnom kúpeli alebo osviežujúcej sprche, keď z vás ešte stekajú zvyšky vody, je oveľa príjemnejšie hneď vystúpiť priamo na koberček. Vďaka tomu zostane voda na koberci a nerozleje sa po celej miestnosti, a navyše získame pocit pohodlia – nie je nám zima na nohy a môžeme sa cítiť stabilne. Naše kúpeľňové koberce majú protišmykové vlastnosti, vďaka ktorým máte istotu, že vám nehrozí nebezpečenstvo náhodného pošmyknutia – sú teda zárukou bezpečnosti vo vašej kúpeľni.
Zhrňme si to: bude pre vás jednoduchšie udržiavať čistotu a rovnováhu, a zároveň koberček zvýši vaše pohodlie života a estetickú úroveň miestnosti. Len samé prínosy!

kupelnove koberceky

Kúpeľňové koberce v rôznych prevedeniach a štýloch

Naše kúpeľňové koberce sú dostupné v rôznych vzoroch a štýloch. Pútavé ornamenty často napodobňujúce podlahovú mozaiku a ozdobné dlaždice dokonale zapadajú do estetickej úrovne kúpeľne. Naša kolekcia kúpeľňových koberčekov obsahuje tiež tradičnejšie kvetinové vzory alebo vzory v perzskom štýle, ale aj vzory napodobňujúce drevené dosky alebo betón. Tie posledné sa hodia najmä do interiérov zariadených v priemyselnom štýle.

kupelnove koberce z vinylu

Široká škála dostupných farieb kúpeľňových kobercov by vám mala uľahčiť výber vhodnej predložky. Od tlmenej sivej a béžovej až po intenzívne odtiene šťavnatej červenej, modrej a zelenej – tu si každý nájde niečo pre seba a svoju kúpeľňu, nech už má kúpeľňa tradičný vzhľad, alebo je zariadená moderne. Okrem toho sa kúpeľňové koberce z našej ponuky líšia aj tvarom. Nájdete u nás obdĺžnikové a okrúhle koberce. Vyberte si ten, ktorý sa dokonale zmestí podľa veľkosti a splynie s dynamikou vašej kúpeľne.

Kúpeľňové koberce z vinylu

Pri výbere kúpeľňového koberca treba tiež mať na pamäti jeho praktické využitie v miestnosti s vysokou vlhkosťou vzduchu a s častým vystavením špliechajúcej vode. Použitie vinylového materiálu na výrobu našich kúpeľňových kobercov by teda nemalo byť prekvapujúce. Vďaka tomuto materiálu je oveľa ľahšie udržať koberec v bezchybnom stave, keďže vinyl neabsorbuje vodu. Navyše sa táto tkanina veľmi ľahko a pohodlne čistí, a preto vinylová kúpeľňová predložka určite zefektívni upratovanie.

kupelnove koberce v roznych prevedeniach a styloch

Dúfame, že naša kolekcia kúpeľňových predložiek, ktoré sú k dispozícii na našom webe, umožní našim zákazníčkam a zákazníkom nájsť si svoj vysnívaný model, ktorý sa dokonale zladí s atmosférou ich kúpeľne. Naše prekrásne koberce a kúpeľňové predložky uchvátia nielen estetikou, ale aj funkčnosťou. Preto vám vrelo odporúčame, aby ste si prezreli webové stránky nášho obchodu a podrobne sa zoznámili s našou jedinečnou ponukou! Prezrite si ich všetky!


 Aký behúň vybrať do predsiene?

Okrúhle koberce do obývacej izby – najatraktívnejšie vzory