Boho koberce – jedinečná atmosféra v umeleckom vyhotovení
júl, 8 2021   |   Trendy a Inšpirácie

Boho koberce – jedinečná atmosféra v umeleckom vyhotovení

Interiérový dizajn v štýle boho je v súčasnosti jedným z najobľúbenejších. Dôvodom je absencia prísnych noriem a pravidiel pri navrhovaní priestorov v tomto štýle. Táto tvorivá sloboda nám pri plánovaní umožňuje popustiť uzdu fantázii.

Módny boho koberec pre moderné a klasické priestory

Interiér v štýle boho je plný látok, umeleckých diel, zrkadiel, dreveného nábytku, rastlín a ďalších dekoratívnych prvkov, ktoré vytvárajú štýlový chaos. V takomto priestore nesmú chýbať ani originálne koberce odkazujúce na štýl umeleckej bohémy. Práve takéto koberce menia vzhľad a atmosféru miestnosti a harmonicky ju ladia s celou miestnosťou.

Vinylové koberce boho

Krása boho kobercov spočíva v tom, že sa hodia do tradičných aj moderných priestorov. Ak ich použijete v interiéri, nemusíte cítiť povinnosť dodržiavať osobitné pravidlá, a preto s nimi môžete jednoducho nakombinovať vynikajúce usporiadanie.

Koberec do obývacej izby, do detskej izby, so strapcami, béžové alebo vinylové? Stane sa prekvapivým prvkom vo vašej domácnosti bez ohľadu na to, ktorý z nich si vyberiete. Koberec dodáva interiéru hĺbku a teplo, a tým ho dopĺňa a ladí s jeho estetikou.

Koberec do obývacej izby

Koberec v boho štýle do detskej izby a izby pre tínedžerov

Koberce v štýle boho sú farebné a vzorované. Sú plné zábavných foriem a rôznych etnických doplnkov, takže budú vyzerať skvele v detskej izbe a v priestore pre mladých.

Pri výbere koberca do detskej izby sa oplatí venovať pozornosť marockým alebo tropickým kobercom. Ak sú steny v miestnosti ladené do svetlejších odtieňov, tak koberec boho s výrazným a farebným motívom dokonale podčiarkne celé usporiadanie.

Koberec v boho štýle

Mladí ľudia milujú originalitu, nezávislosť a slobodu, a preto by ste pri zariaďovaní ich izby mali venovať pozornosť veciam, ktoré sa vymykajú bežným zvyklostiam. Takýmito doplnkami sú určite orientálne koberce alebo recyklované koberce.

Vinylové koberce ideálne pre náročné povrchy

Hľadáte koberec v štýle boho, ktorý nielen dokonale zapadne do interiéru vášho priestoru, ale bude aj odolný a ľahko udržateľný v čistote? Vinylové koberce sú vyrobené výhradne z plastu. Polyester je veľmi odolný materiál a výborne sa hodí na často navštevované miesta, ktoré sa ľahko zašpinia.

Módny boho koberec

Vinylový koberec je tiež skvelá dekorácia pre domácnosti s alergikmi. Môžete sa o nich dočítať v článku „Má zmysel kupovať koberec do izby alergika?“ Vďaka vinylovému povrchu, ktorý je hladký a ľahko sa čistí, sa na nich nehromadí prach ani iné alergény.

PVC koberec s motívom boho je zárukou funkčnosti a estetiky v jednom. S týmto kobercom dosiahnete rýchlu a pôsobivú premenu, ktorá bude odrážať vašu vášeň pre botanický štýl.


Vintage koberce – pozvite do svojho domova nesmrteľný štýl interiérového dizajnu!

Ako si vybrať koberec do interiéru?